Fyzika v příštích 500 letech.

27. 09. 2014 14:10:45
V budoucnu přijdou způsoby, jak slyšet, vidět a číst toto poselství, které si ještě dnes ani nedokážete představit. Budoucnost bude naprosto odlišná, ale tyto informace nezmizí. To člověk učiní tyto objevy. To člověk bude mít z těchto objevů přínos. Čekaly jste velmi dlouhou dobu, staré duše, na tento začátek.

1) Schopnost vidět a měřit vzorce v multidimenzionální fyzice, tedy poznat kvantovou energii – (4D je právě teď realitou lidstva); nebude to dávat lineární smysl, ale kdo to přijme, jeho realita bude jako vířící bublina věcí, (věci se chovají způsobem, který je nemožný !) Ostatním se bude zdát, že jste přišli o rozum. Váš budoucí vývoj.

2) Multidimenzionální svět; zatím počítáte jednotlivé dimenze, abyste od sebe rozlišili jednotlivé, Vámi vnímané energie, ale to je dáno jen Vaším lineárním myšlením; není to lineární a není to počítatelné, (nemůžete počítat prostory). Je to směs dimenzionální energie. Neustále se mění a reaguje sama se sebou. Jsou to ‘kvantové vzorce’, co poznáte. Uvidíte je v přístrojích s kvantovými čočkami, vyrobenými z plazmy. Jedná se o vědu a technologii ‘Super chlazení ‘.

Budou zpočátku sloužit astronomii. Později je ale budete používat k pozorování života. Uvidíte kvantový vzorec člověka (8 m široký). Pak předefinujete, co znamená život !

3) Poznáte silné a slabé multidimenzionální síly, vzniknou dva multidimenzionální zákony, vysvětlí Vám chybějící energii kosmu.

Zkoumejte fyziku jen Vaší galaxie, protože v jiných galaxiích je jiná fyzika. Poznáte tak mnohem dříve, mnohem více.

Tajemství temné hmoty tím bude odhaleno.

Body 3) a 4) přinesou poznání ‘volné energie’. (Neomezená energie bez výbuchů a tepla). O nukleární síle nemáte ani ponětí; atomové elektrárny jsou jen Vaše nevědomá hra s ohněm. Je to ve skutečnosti nejdražší parní stroj všech světů.

Je to, jako kdybyste chtěli zahrát hudbu vyhozením piana z druhého patra budovy ! Nevíte dosud, jak hrát na klávesy atomu.

Naleznete multidimenzionální vibrace, jako koncert koordinované energie. Fyzikové budoucnosti se ode mě jednou dozví, že vyrobíte energii, která bude dávat příkazy objektům okolo. Budete umět řídit hmotu.

5) Propojenost s tvořivým zdrojem. Objevíme Boha v atomu. Náboženství planety se tím zcela změní pro všechny. Tím se prokáže, že inteligentní design (např. laskavost) tedy Váš postoj, nejen Váš záměr, tvoří hmotu (A je důkazem Boha ve všem). Řešením je ‘ láska’ .

6) Fyzika vědomí bude posledním objevem. Bude poznáno, že lidské vědomí je vlastností multidimenzionální kvantové fyziky vesmíru, a proto jej takto budete používat a užívat.

Překročili jste starou energii. Můžete začít řešit pozemské problémy, včetně změny v lidské povaze, a tím se sníží sklony k válce. Postupně objevíte (se spolupracující snášenlivostí) vynálezy pro zlepšení života na zemi. Plejáďané jsou na této úrovni poznání života.

Chemie se stane součástí fyziky. Nejsou oddělené, protože všechny chemické látky se chovají podle zákonů fyziky. Přijde Vaše poznání chemických substancí na úseku biologie. DNA je kvantová a má v sobě semena tvořivého zdroje, jen je rozvinout. Pamatuje si vše, kým jste byli, jste a budete. DNA na zemi je nejsložitějším multidimenzionálním stvořením na této planetě.

7) Dalším objevem na planetě bude ‘Koherentní DNA’. Je koherentní s určitou konkrétní vlastností (atributem) multidimenzionálního vesmíru, tím dojde k dimenzionálnímu vyrovnání, což prodlouží Váš život až na čtyřnásobek. Bude tak pracovat z původních 30 % na 90 %.

Kryon říká, že tyto informace nikdy nezestárnou. Zůstanou zachovány po staletí a jednou pomohou tomu správnému člověku, vědci, protože ho posunou v jeho poznání. Budou také důkazem toho, že tato komunikace (channelingem) je reálná. A začnete pátrat po dalších, takto sdělených informacích, které nezestárnou, dokud jim plně neporozumíte.

V budoucnu přijdou způsoby, jak slyšet, vidět a číst toto poselství, které si ještě dnes ani nedokážete představit. Budoucnost bude naprosto odlišná, ale tyto informace nezmizí. To člověk učiní tyto objevy. To člověk bude mít z těchto objevů přínos. Čekaly jste velmi dlouhou dobu, staré duše, na tento začátek.

Oslavte jej!

KRYON

Zdroj: www.kryon.com – “Physics in the Next 500 Years”

Autor: Jaroslava Švajcrová | sobota 27.9.2014 14:10 | karma článku: 6.36 | přečteno: 541x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Společnost

Jan Ziegler

Komunistický guru Marx byl vykořisťovatelem a hrubým člověkem

Na zakladateli vědeckého socialismu toho nebylo moc vědeckého a dělníky vůbec nemusel. Viděl v nich pouze nástroje (užitečné idioty), které svrhnou kapitalismus. Nenáviděl Židy a Slovany včetně Čechů.

28.3.2024 v 13:30 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 10 | Diskuse

Rudolf Pekař

Bacha na sváteční cyklisty

Začátek jara přináší nejen kvetoucí přírodu, ale také návrat cyklistů na silnice. Bohužel, spolu s nimi se objevují i tzv. sváteční cyklisté, kteří se chovají neopatrně a nezodpovědně.

28.3.2024 v 12:17 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 77 | Diskuse

Tomáš Vodvářka

Velký pátek jako příležitost

Už několik let je v "portfoliu" státních svátků i Velký pátek, který by mohl být vhodnou příležitostí k uvědomění si tzv. evropských hodnot, s nimiž se poslední léta mediálně žongluje.

28.3.2024 v 9:34 | Karma článku: 11.42 | Přečteno: 153 | Diskuse

Filip Vracovský

Jak to vypadá Mordor ( Rusko ) už nám klepe na dveře ?

Krátká předsváteční úvaha ... Taky vás některé uklidňující zprávy spíš rozruší ? Račte vstoupit .....

28.3.2024 v 9:00 | Karma článku: 11.56 | Přečteno: 300 |

Michael Laitman

Odhalení tajemství Knihy života

Jeden mudrc kdysi řekl: „Člověk musí získat jak vědomosti, tak moudrost.“ Na otázku, jaký je mezi nimi rozdíl, odpověděl: „Vědomosti se získávají čtením knih, moudrost se získává čtením knihy, kterou jsi ty sám.“

28.3.2024 v 4:14 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 32 | Diskuse
Počet článků 96 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 653

Jsem stavební inženýrka. Po revoluci jsem krátce (2 školní roky) učila na Středním odborném učilišti stavebním odborné předměty. Na tento blog jsem se přihlásila, abych mohla napsat článek na téma vzdělávání mládeže. Právě jsem si totiž přečetla blog tomasvana na vašem webu a chtěla bych se k němu také vyjádřit veřejně.

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...