Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Často hovoří přátelé o lživých informacích z Kyjeva.  K tomu mám jedinou nápovědu. Je to strach, co nás nutí ke lži !!!

0 0
možnosti

problém jak vašeho, tak i citovaného blogu je v tom, že vychází ze lživých informací ve smyslu, že ukrajinská vláda chtěla vysídlit rusky hovořící obyvatele do táborů. To je bohužel jen ruská propaganda a je mi smutno, kolik Čechů jí uvěřilo

2 0
možnosti
Foto

Super názor hodný Stalina a Hitlera.Rv

0 0
možnosti
MP

No když už tady připomínáte vysídlení Němců ze Sudet a tím ospravedlňujete postupy Ukrajiny, tak to hodláte zřejmě schvalovat i sprosté násilí a bezpráví na civilistech, včetně starců a dětí, kterých se dopouštěly české rabovací gardy? Budou se pak Ukrajinci aspoň stydět tak, jak se musíme stydět my za svoje podlé spoluobčany? Nedělejte si iluze o ukrajinské straně. Ekonomicky jsou "na hrnci" a u vesla je to jen samý oligarcha - čti "zloděj". Je lepší zdržet se unáhlených a jednostranných odsudků.

0 0
možnosti
JK

Chodí se kolem toho jako kolem horké kaše, Afrika chce do Evropy snad celá, arabáci taky, Číňani na Sibiř. Prostě země je malá.

Na Ukrajině nejde jen o Rusy, ale minimállně o 10 okolních národností, které tam byly ale dříve než UA vznikla. Dámo, jste úplně mimo mísu, ale už zbývá jen kousek k názoru vysídlit 1)Romy, 2) nepřizpůsobivé, 3) nemajetné atd. 

Bilderberg to chce řešit válkami a lidstvo se neumí jinak domluvit. Jediný reálný krok udělala Čína omezením porodnosti. 

A pak je potřeba vystavit solidní fungující stát.

0 0
možnosti
IH

Neberte všechna tvrzení autora vážně.

Je to jen přitvrzení demagogie. Fašisté už netáhnou, tak na serverech typu nwoo nebo s koncovvkou .ru objevily podobné vylhané zprávy.

Pokud sem dá někdo odkaz na několik důvěryhodných zdrojů, tak se samozřejmě omluvím.

1 0
možnosti
IH

Např. odkazy na významného italského novináře Giulietta Chiesu nikde neuvádí, že je to původně komunista, nyní člen další asi čtvrté strany, něco jako u nás pan Vyvadil.

1 0
možnosti
RB

"Vysídlení Rusů, v dnešní situaci, považuji také já (stejně jako vláda Ukrajiny) za jediné možné řešení."

To si děláte doufám legraci nebo to opravdu myslíte vážně? 8-o

0 0
možnosti
JR

J61a61n 12R79á70ž

23. 8. 2014 11:55

Autorka napsala svůj článek tak chaoticky, ze nelze rozpoznat, co je sarkasmus, co ironie a vo je opravdu její vážně míněný názor.

P.S. O vysídlení kohokoliv, kdo žije na daném území po staletí, může vážně uvažovat jen bolševik nebo fašistický nacista. To autorka není.....alespoň doufám!

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS