Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

V30á11c12l49a56v 86M39a49c58h

22. 7. 2015 13:52

po přečtení článku p. Sekaniny a následné diskuse je zřejmé že dotyčný autor je buď zastydlý puberťák nebo zamindrákovaná nicka - v každém případě je diskuse bezpředmětná:-)

0 0
možnosti
Foto

v dnešní době se udržet na špici v showbyznysu je těžké a tak každý pokus, jak zůstat v hledáčku medií je dobrý.

0 0
možnosti
ŠS

Jsou spiknutí a Spiknutí. Dva lidé z naše showbyznysu ho vidí všude. Samozřejmě, že pan Gott lže. Lhát se dá totiž i "pravdou". Je to stejné, jako když se dva lidé dívají na stejnou věc a zatímco jeden udělá z komára slona, druhý vidí jen komára. Ten, co vidí toho slona v komárovi často v historii nadělal víc škody, než užitku. Například Adolf Hitler. Viděl stejně jako pan Gott židovské spiknutí bankéřů atd.  Neumím si představit jaká hrůza se děla v koncentračních táborech. Asi jen ti, co jimi prošli. Ale umíte si představit, kdyby Nacistům vždy nešlo jen o židovský majetek a těm svým nesmyslům skutečně věřili?! Ti mocní Nacisté, ti co rozhodovali. Tak ti Židé umírají ještě dneska. Po milionech ročně. 8-o Takže rozum do hrsti. Koukněte se kolem sebe: Máte pocit, že tady u nás na Západě je víc spiknutí, než na Východě? Kde se střílí a kde ne? Kde je justice víc prolezlá spiknutím, tady nebo tam? Kdo si může např. v Paříži, Londýně, Praze, Waršavě, L.A., nebo New Yorku dělat to, co dělají Rusové u sebe doma a na Ukrajině? Rozum do hrsti ;-) [>-]

1 0
možnosti
AB

Je problém, když někdo nezná historii. Pro některé osoby byl zřejmě vynález písma holá zbytečnost. Víte kdo ovládá přes 90 procent světových financí? Zřejmě ne. Sežeňte si materiály o Basilejském kongresu, přečtěte Protokoly sionských mudrců a přemýšlejte o tom, že byl proti tomu Nostradamus vlastně totální žabař ;-)

0 2
možnosti
AB

Karel v tom článku říká vlastně pravdu.

1 0
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 719x
Jsem stavební inženýrka. Po revoluci jsem krátce (2 školní roky) učila na Středním odborném učilišti stavebním odborné předměty. Na tento blog jsem se přihlásila, abych mohla napsat článek na téma vzdělávání mládeže. Právě jsem si totiž přečetla blog tomasvana na vašem webu a chtěla bych se k němu také vyjádřit veřejně.