Diskuse

Diskuze k článku 'Omyl pana Gotta, haha.'

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V73á37c58l18a46v 46M32a56c14h

22. 7. 2015 13:52

po přečtení článku p. Sekaniny a následné diskuse je zřejmé že dotyčný autor je buď zastydlý puberťák nebo zamindrákovaná nicka - v každém případě je diskuse bezpředmětná:-)

0 0
možnosti
Foto

v dnešní době se udržet na špici v showbyznysu je těžké a tak každý pokus, jak zůstat v hledáčku medií je dobrý.

0 0
možnosti

Jsou spiknutí a Spiknutí. Dva lidé z naše showbyznysu ho vidí všude. Samozřejmě, že pan Gott lže. Lhát se dá totiž i "pravdou". Je to stejné, jako když se dva lidé dívají na stejnou věc a zatímco jeden udělá z komára slona, druhý vidí jen komára. Ten, co vidí toho slona v komárovi často v historii nadělal víc škody, než užitku. Například Adolf Hitler. Viděl stejně jako pan Gott židovské spiknutí bankéřů atd.  Neumím si představit jaká hrůza se děla v koncentračních táborech. Asi jen ti, co jimi prošli. Ale umíte si představit, kdyby Nacistům vždy nešlo jen o židovský majetek a těm svým nesmyslům skutečně věřili?! Ti mocní Nacisté, ti co rozhodovali. Tak ti Židé umírají ještě dneska. Po milionech ročně. 8-o Takže rozum do hrsti. Koukněte se kolem sebe: Máte pocit, že tady u nás na Západě je víc spiknutí, než na Východě? Kde se střílí a kde ne? Kde je justice víc prolezlá spiknutím, tady nebo tam? Kdo si může např. v Paříži, Londýně, Praze, Waršavě, L.A., nebo New Yorku dělat to, co dělají Rusové u sebe doma a na Ukrajině? Rozum do hrsti ;-) [>-]

1 0
možnosti

Je problém, když někdo nezná historii. Pro některé osoby byl zřejmě vynález písma holá zbytečnost. Víte kdo ovládá přes 90 procent světových financí? Zřejmě ne. Sežeňte si materiály o Basilejském kongresu, přečtěte Protokoly sionských mudrců a přemýšlejte o tom, že byl proti tomu Nostradamus vlastně totální žabař ;-)

0 2
možnosti

Karel v tom článku říká vlastně pravdu.

1 0
možnosti