Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Často hovoří přátelé o lživých informacích z Kyjeva.  K tomu mám jedinou nápovědu. Je to strach, co nás nutí ke lži !!!

0 0
možnosti

problém jak vašeho, tak i citovaného blogu je v tom, že vychází ze lživých informací ve smyslu, že ukrajinská vláda chtěla vysídlit rusky hovořící obyvatele do táborů. To je bohužel jen ruská propaganda a je mi smutno, kolik Čechů jí uvěřilo

2 0
možnosti
Foto

Super názor hodný Stalina a Hitlera.Rv

0 0
možnosti
MP

No když už tady připomínáte vysídlení Němců ze Sudet a tím ospravedlňujete postupy Ukrajiny, tak to hodláte zřejmě schvalovat i sprosté násilí a bezpráví na civilistech, včetně starců a dětí, kterých se dopouštěly české rabovací gardy? Budou se pak Ukrajinci aspoň stydět tak, jak se musíme stydět my za svoje podlé spoluobčany? Nedělejte si iluze o ukrajinské straně. Ekonomicky jsou "na hrnci" a u vesla je to jen samý oligarcha - čti "zloděj". Je lepší zdržet se unáhlených a jednostranných odsudků.

0 0
možnosti
JK

Chodí se kolem toho jako kolem horké kaše, Afrika chce do Evropy snad celá, arabáci taky, Číňani na Sibiř. Prostě země je malá.

Na Ukrajině nejde jen o Rusy, ale minimállně o 10 okolních národností, které tam byly ale dříve než UA vznikla. Dámo, jste úplně mimo mísu, ale už zbývá jen kousek k názoru vysídlit 1)Romy, 2) nepřizpůsobivé, 3) nemajetné atd. 

Bilderberg to chce řešit válkami a lidstvo se neumí jinak domluvit. Jediný reálný krok udělala Čína omezením porodnosti. 

A pak je potřeba vystavit solidní fungující stát.

0 0
možnosti
IH

Neberte všechna tvrzení autora vážně.

Je to jen přitvrzení demagogie. Fašisté už netáhnou, tak na serverech typu nwoo nebo s koncovvkou .ru objevily podobné vylhané zprávy.

Pokud sem dá někdo odkaz na několik důvěryhodných zdrojů, tak se samozřejmě omluvím.

1 0
možnosti
IH

Např. odkazy na významného italského novináře Giulietta Chiesu nikde neuvádí, že je to původně komunista, nyní člen další asi čtvrté strany, něco jako u nás pan Vyvadil.

1 0
možnosti
RB

"Vysídlení Rusů, v dnešní situaci, považuji také já (stejně jako vláda Ukrajiny) za jediné možné řešení."

To si děláte doufám legraci nebo to opravdu myslíte vážně? 8-o

0 0
možnosti
JR

J61a61n 12R79á70ž

23. 8. 2014 11:55

Autorka napsala svůj článek tak chaoticky, ze nelze rozpoznat, co je sarkasmus, co ironie a vo je opravdu její vážně míněný názor.

P.S. O vysídlení kohokoliv, kdo žije na daném území po staletí, může vážně uvažovat jen bolševik nebo fašistický nacista. To autorka není.....alespoň doufám!

0 0
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 719x
Jsem stavební inženýrka. Po revoluci jsem krátce (2 školní roky) učila na Středním odborném učilišti stavebním odborné předměty. Na tento blog jsem se přihlásila, abych mohla napsat článek na téma vzdělávání mládeže. Právě jsem si totiž přečetla blog tomasvana na vašem webu a chtěla bych se k němu také vyjádřit veřejně.